Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Hardware (1990)

Hardware (1990)

Een woestijn. Een oranje hemel. Een eenzame gestalte baant zich een weg door miljarden rode zandkorrels die door de wind worden afgevuurd. Het is de Zonetripper die de verdorde aarde afschuimt op zoek naar alles wat bruikbaar is. Dit is het sfeervolle begin van Richard Stanley’s lowbudget hommage aan Terminator en Aliens.

 

House on Haunted Hill (1958)

House on Haunted Hill (1958)

De excentrieke miljonair Frederick Loren geeft een feestje voor zijn echtgenote Annabelle hoewel de twee er geen geheim van maken elkaar niet te kunnen luchten. Hij nodigt hiervoor een vijftal gasten uit die hij persoonlijk niet kent en die allen een verschillende achtergrond hebben. Frederick stelt hen voor een nacht door te brengen in een berucht spookhuis en is bereid ze allen 10.000 dollar te betalen indien ze de ochtend halen.

 

The Hunchback of Notre Dame (1939)

The Hunchback of Notre Dame (1939)

Na diverse periodes van onrust en oorlog lijkt Parijs klaar te zijn om de metropool bij uitstek te worden.