Pin (1988)
De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte. 
Frankenstein (1931)
Op een kerkhof wordt een begrafenisceremonie gehouden terwijl twee mysterieuze individuen het gebeuren nauwlettend bekijken.
Dracula (1931)
Na een lange reis bereikt makelaar Renfield eindelijk Transsylvanië, maar het laatste stukje richting het kasteel van Graaf Dracula verloopt uiterst...
Carnival of Souls (1962)
Organiste Mary Henry zit met twee vriendinnen in de wagen van haar trip te genieten tot het gezelschap uitgedaagd wordt aan een dragrace deel te nemen. 
Salon Kitty (1976)
In opdracht van de SS moet hoerenmadam Kitty haar befaamde bordeel Salon Kitty elders gaan uitbaten.Phantom of the Opera (1943)

Phantom of the Opera (1943)

Erique Claudin speelt al 20 jaar viool in het orkest van het prestigieuze Opéra De Paris en heeft sindsdien al vele artiesten zien komen en gaan. Groot is dan ook zijn, bijna ziekelijke, adoratie voor de jonge operazangeres Christine Dubois die volgens hem kans maakt om de grootste ooit te worden!

 

Picnic at Hanging Rock (1975)

Picnic at Hanging Rock (1975)

De meisjes van het prestigieuze Appleyard College krijgen in het jaar 1900 van hun strenge directrice Mrs. Appleyard te horen dat ze op 14 februari mogen gaan picknicken aan de voet van de rotsformatie Hanging Rock.

 

Pin (1988)

Pin (1988)

De jeugd van Leon wordt gekenmerkt door jaren van kilte.