Sylvia & Jen Soska
American Mary, their second feature film, is must-see material! 
Gav Chuckie Steel
Gav's debut film The Shadow of Death is a true labour of love and we're more than happy helping him spread the word!
Dominic Brunt
Before Dawn, Dominic’s debut film which he directed and plays the lead role in, is a well made character driven movie with a hint of zombies.
Darryl Shaw
Darryl Shaw wrote and directed the sci-fi movie Android Re-Enactment. Read our Dutch review !
Belgian Zombie Foundation
Voor de Chinezen is 2012 het jaar van de draak, voor de Maya's het jaar van de ondergang en voor de Thais het jaar van de diepgevroren Pangasius filet. Met...Frank Schonewille (BUTFF)

Frank Schonewille (BUTFF)

Voor filmliefhebbers, en dan meer bepaald de festivalliefhebbers, zijn het leuke tijden dezerdagen. Vanaf 25 augustus kan men in hartje Londen weer terecht om het FrightFest Festival bij te wonen, maar voor wie het allemaal liever wat dichter bij huis zoekt, is er begin september de 6de editie van het BUT Film Festival te Breda. Het festival staat gekend voor zijn bizarre tot zelfs absurde programma. De man die dit alles samenstelt is Frank Schonewille. Voor de derde maal op rij schuimde de man alle B-films af en dwaalde in de diepste catacomben neer op zoek naar de enige echte ‘underground-scène’. Alsof dat nog niet genoeg is, ploeterde hij zich ook nog maar eens door alle trash die hij tegen kwam. Het zijn drukke en hectische dagen voor Frank. De deadline ter bekendmaking van het programma is 25 augustus. Alsof dat nog niet stresserend genoeg is zijn de opnames van zijn eigen kortfilm ‘Tukker Zombies’ net van start gegaan. Toch mochten de Frog Bros. nog even wat van zijn kostbare tijd stelen om een babbel te doen over het aankomende BUT Film Festival.