Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
District 9, win de DVD!
19/02/2010

District 9, win de DVD!

District 9, win de DVD!

District 9, een ouderwets vermakelijke sci-fi met experimenterende eikels en buitenaardse vluchtelingen. Zo vermakelijk, dat we 'm een plaatsje toedichtten in ons obligate, maar o zo leuk om op te stellen, jaarlijstje.


District 9Exoskeletons, buitenaards gespuis, belachelijk grote wapens, stereotype schurken, een anti-held; District 9 heeft alles wat een sci-fi fan met gezonde slechte smaak mag waarderen. En dat van een relatieve nieuweling. Alhoewel Neill Blomkamp zich wel gesteund wist van grootmeester Peter Jackson, die ongetwijfeld iets van zichzelf zag in de jonge Blomkamp. Dat alles heeft zich vertaald naar diverse Award nominaties met 4 Oscarnominaties als deftige hekkensluiters.

Vanaf 18 februari ligt District 9 in de winkels op DVD en Blu-ray dankzij de heren en dames van Sony Home Entertainment. Wij mogen namens hen driemaal de DVD cadeau doen aan hen die ons een reactie sturen. Kortom laat van u horen en u dingt mee. Succes!

En het zit er weer op... De volgende drie heren en dames zijn uiteindelijk de ontvangers van de DVD van District 9:
  • Martine Lannoo
  • Landje van Dijck
  • Jacques Leliveld