Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Doe mee en win Open Season 4 op Blu-ray
30/03/2016

Doe mee en win Open Season 4 op Blu-ray

Doe mee en win Open Season 4 op Blu-ray

Wil jij het de animatiefilm Open Season: Scared Silly winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De personages Ed en Edna zijn gebaseerd op twee andere personages uit een serie, noem deze personages en de titel van de serie.
 
Onder de goede inzenders verloten we 3 exemplaren van Open Season: Scared Silly op Blu-ray. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures Home Entertainment. 


 
  Open Season 4
 
Elliot, Boog en al je favoriete bosbewoners zijn terug in een spiksplinternieuw, grappig avontuur, BAAS IN EIGEN BOS 4! Als zowel mens als dier gelooft dat er een weerwolf in het Timberline bos rondwaart, grijpt voormalig jager Shaw de kans om het jachtseizoen weer te openen. Nu Shaw het leven van alle dieren in gevaar brengt, moeten Boog, Elliot en Mr. Weenie hun angsten overwinnen en de ongrijpbare weerwolf opsporen om het jachtseizoen weer voorgoed gesloten te krijgen, voordat er door Shaw slachtoffers vallen.
 
Copyright: © 2016 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.
 
Open Season: Scared Silly is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
Wil je meer weten over Sony Pictures Home Entertainment, like dan de facebookpagina: