Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
28/08/2019

Fighting with My Family

In het waargebeurde verhaal Fighting with My Family zien we hoe de tienermeid Saraya ‘Paige’ (Florence Pugh) en haar broer Zak (Jack Lowden) al hun tijd en energie steken in worstelen. Hun ouders Ricky (Nick Frost) en Julia Bevis (Lena Heady) doen dit al jaren. Samen geven ze vele shows in Engeland. Voor Sayara gaat een nieuwe wereld open als ze door het grote WWE (World Wrestling Entertainment) gebeld wordt. Het promofilmpje van haar en Zak is positief ontvangen. Ze mogen op auditie komen om hun echte kunnen te tonen en wie weet belanden ze in Amerika om deel uit te maken van de WWE-wereld.
Alleen zodra ze hun auditie gedaan hebben voor trainer Hutch Morgan (Vince Vaughn) krijgt alleen Saraya een uitnodiging om mee te gaan naar Amerika en deel te nemen aan het zware trainingskamp. Ze zal haar broer achter moeten laten. Vanaf nu zal haar leven er anders uit komen te zien. Alleen is dit wel wat ze wil? 
 
Regisseur Stephen Merchant die tevens het script heeft geschreven heeft met deze film een stukje geschiedenis in de WWE-wereld vertelt. Waarin Paige (Saraya’s artiestennaam) de eerste vrouw was die ondanks dat ze geen model was toch een belangrijke betekenis heeft gegeven aan de rol van de normale vrouw in de worstelwereld van Amerika. En dat ze hierdoor een hele grote carrière heeft gekregen. Ze is een echte doorzetter. 
 
Make-over
Deze hoofdrol is voor actrice Florence Pugh op het lijf geschreven. Ze speelt met veel overtuiging en wilskracht deze rol. Veel fysieke inspanning heeft ze moeten geven dat resulteert in een indrukwekkende performance. Nick Frost is eens even wat serieuzer en dat past wel goed bij hem. Zijn tegenpool is actrice Lena Heady die na haar rol in Game of Thrones een complete make-over is ondergaan. Ze speelt goed en zorgt samen met Frost en Pugh voor interessante scenes. 
 
Voormalig WWE-man Dwayne Johnson schittert ook nog even. Hij speelt deze keer zichzelf en dat is best grappig om te zien. Wellicht keert hij nog eens terug in de ring. Zelfs voor kijkers die niets met worstelen hebben, dit is een prima en amusante film om te zien. Naast de film bevat de Blu-ray nog een aantal extra’s, waaronder een kijkje achter de schermen, interviews, verwijderde scenes en nog veel meer.


Blu-ray

07/08/2019

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

DTS-HD Master Audio 5.1, Engels, Frans

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.