Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Freak thuis met Freaks of Nature, win de Blu-ray
30/03/2016

Freak thuis met Freaks of Nature, win de Blu-ray

Freak thuis met Freaks of Nature, win de Blu-ray

Wil jij het de komische horror film Freaks of Nature winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Actrice Mae Whitman speelde ook in een andere alien film, noem de titel van die film.
 
Onder de goede inzenders verloten we 3 exemplaren van Freaks of Nature op Blu-ray. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures Home Entertainment. 


 
  Freaks of Nature
 
In Freaks of Nature begroeten we je in Dillford, waar drie dagen geleden alles nog normaal en rustig was: de vampieren stonden bovenaan de sociale orde, de zombies onderaan en de mensen konden zich redden in het midden. Maar deze delicate balans werd grof verstoord toen de alien apocalyps in Dillford arriveerde en een einde maakte aan de harmonie. Nu staan de mensen tegenover de vampieren en de vampieren tegenover de zombies in een niets ontziende bloedzuigende, hersen verzwelgende, vampier doorstekende, dodelijke strijd – en ze zijn allemaal op de vlucht voor de
aliens. Het is aan drie tieners – een mens, een vampier en een zombie – om samen uit te dokteren hoe ze van de buitenaardse bezoekers afkomen en de vrede kunnen herstellen in dit "normale" stadje.
 
Copyright: © 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.
 
Freaks of Nature is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
Wil je meer weten over Sony Pictures Home Entertainment, like dan de facebookpagina: