Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Good Hair, driemaal de DVD!
17/03/2010

Good Hair, driemaal de DVD!

Good Hair, driemaal de DVD!

Chris Rock lijkt zijn stiel gevonden te hebben. Een die naar voren komt in zijn documentaire Good Hair. Een documentaire die vorig jaar de Speciale Jury Prijs van het Sundance Film Festival meekreeg. Over het wel en wee van kroeshaar en zij die het op hun hoofd moeten dragen.


Good HairHet brengt Rock van bekende hoofden, naar een heuze haarconventie tot in India dat hoofdleverancier blijkt van de nieuwste rage. En dat alles levert een uiterst vermakelijke en luchtige documentaire op die alles biedt wat een luchtige documentaire moet bieden. Plus een snedige Rock die de kijker aan de hand meeneemt in de warrige wereld van de haarproducten.

Good Hair ligt vanaf 16 maart in de winkels, maar zoals u vast zag aankomen geven wij exemplaren weg. Drie stuks maar liefst, mogen wij verloten onder de reacties dankzij Bridge Entertainment Group. Wij horen graag van u!