Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.
The Countess X (1976)
Pain is so close to pleasure, een waarheid als een koe als het gaat om het werk van Jean Rollin. De Franse regisseur stond namelijk bekend om zijn low...Door E. Frog
01/03/2012

Horny House of Horror (2010)

Horny House of Horror (2010)

Jun Tsugita
Miho Arai, Asami, Saori Hara, Yûya Ishikawa, Wani Kansai, Akira Murota, Takashi Nishina, Demo Tanaka, Tôshi Yanagi
Zie meer details
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à 3 releases per maand- moest je niet bepaald Nostradamus heten om te voorspellen dat de Aziatische Splatter zichzelf al snel zou opbranden. 
Maar dat het zo vlug zou gaan verbaasde me toch even. HHOH is na een kort opeenvolgende reeks belabberde titels, nieuw bewijs dat het einde is aangebroken, of toch minstens a la “Here's Johnny” aan de deur staat te kloppen. 
 
Ik had nochtans wat hoop dat dit ging lukken. Het gaat in dit geval eens niet om de gebruikelijke gemuteerde schoolmeisjes uit op wraak, maar om een aantal geile pechvogels die binnenwandelen in het verkeerde massagesalon en terechtkomen in de handen van 3 op bloed uit zijnde dames. Bovendien was er de seksfactor die misschien wat extra pit kon geven aan het geheel, maar zowel fans van een stevig bloedfonteintje als liefhebbers van een lekker potje blote madammen kijken komen hier allesbehalve aan hun trekken. SFX-meester Nishimura levert hier namelijk  zijn flauwste werk af tot nu toe en opgewonden zal je er ook nauwelijks van worden omdat de personages alsook de situaties geweldig cartoonesk zijn. Bovendien duurt het een halve film eer de “actie” begint waardoor het merendeel van de kijkers waarschijnlijk al in slaap is gedommeld of ondertussen de film op Ebay heeft gezet. 
 
Ik was een grote fan van het genre, maar de laatste films waren gewoon te saai, te flauw en te kinderachtig om zelfs in mijn guilty pleasure categorie te vallen. HHOH is beter dan de gelijkaardige horror/seks combo Erotibot, maar daar is dan alles wel weer mee gezegd. In ieder geval lijkt het tij met het aankomende Zombie-ass: Toilet of the Dead en Rape Zombie, voorlopig nog niet te keren.
 
PS: Misschien een klein lichtpuntje aan de horizon, studio Sushi Typhoon zijn Yakuza Weapon en Dead Ball.

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...