Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
27/07/2020

My Spy

In de komische actiefilm My Spy zien we hoe CIA agent JJ (Dave Bautista) op een ludieke manier de vijand weet uit te schakelen. Althans het loopt niet geheel volgens plan. Hij zorgt ervoor dat Marquez (Greg Bryk) er met een gevaarlijk wapen vandoor gaat. Zijn baas is erg teleurgesteld en zet hem in op een totaal andere zaak. Het schaduwen van Kate (Parisa Fitz-Henley) de ex-vrouw van Marquez die een wapen in handen heeft en deze wil gebruiken om een aanslag te plegen. Het is aan JJ en zijn collega computerspecialiste Bobbi (Kirsten Schaal) om hem te pakken en zodat hij voorgoed achter het tralies zal zitten.
Alleen wat JJ en Bobbi niet weten is dat Kate ook een dochter heeft. En niet zomaar eentje, nee een hele slimme. De negenjarige Sophie (Chloe Coleman). Ze ontdekt het een en ander en vanaf dat moment komt JJ niet meer van haar af. Er wordt veel gevraagd van hem, met als resultaat een goede samenwerking en een nieuwe vriend. Dit wordt het begin van een sterke relatie die de werksfeer met Bobbi op een bepaalde manier zal beïnvloeden.
 
Ballen
We zien de stoere ex-WWE worstelaar Dave Bautista nu eens in een andere rol. Althans hij speelt dan wel een CIA agent, maar krijgt wel meer een vader-dochter rol. Het spel van hem sluit goed aan bij het karakter van het personage en hierdoor is dit een echte feelgood film met ballen. Ook de jonge actrice Chloe Coleman staat haar mannetje. De twee zorgen voor goede interactie, wat weer interessante scenes oplevert.
 
Peter Segal heeft ook nu weer prima film afgeleverd. Dit zijn we ook gewend van deze regisseur die de mix van komedie en actie graag bij elkaar zet. En het contrast tussen de wereld van het kleine meisje en de stoere agent levert een leuk en ontspannen verhaal op. 
 
My Spy is echt een leuke film die je met veel plezier bekijkt. Het is niet alleen de humor die het maakt, maar juist de combinatie met de actie zorgt voor een totaalpakket. Om even niet aan alle corona dingen te moeten denken, zorgt deze film voor de juiste afleiding. Je zal samen genieten van een zeer leuke en amusante filmavond. Veel kijkplezier! Helaas bevat de Blu-ray geen extra’s. 


Blu-ray

10/06/2020

The Searchers

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Engels, Frans

Nederlands, Frans

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.