Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
24/12/2017

Peppa Pig Winterpret

De koude dagen zijn nu echt aangebroken. En om er dan warm bij te zitten is er voor de kleintjes de DVD Peppa Pig Winterpret. Hierop zijn drie nieuwe afleveringen te zien en tevens een dubbele kerstspecial. Peppa Big beleeft met haar papa, mama, broertje George en haar vriendjes een aantal leuke winterse avonturen. Zo komt de kerstman langs, gaat de auto kapot en spelen ze in de sneeuw, pret voor jong en oud.

 

Dat Peppa Big steeds bekender wordt bij de kleine kijkers is wel duidelijk. En dat is terecht, want de populaire kinderserie, bekend van Nickelodeon blijft voor zowel de jonge als volwassen kijkers interessant. Het gaat echt over het leven van kleintjes en hoe zij een dag beleven en nieuwe dingen ontdekken. Het geknor en plonsen in plassen en modderpoelen is erg amusant om te zien.

 

Winterspecial
Met name de kleuters leren er wat van, ze doen dan soms dingen na van de serie of blijven maar de afleveringen achter elkaar aan kijken. Deze winterspecial sluit prima aan op de weersomstandigheden buiten. De kou en het spelen met sneeuw wordt ze in deze afleveringen bijgebracht.

 

De stemmen zijn vriendelijk en de kleuren trekken de juiste aandacht van de kleintjes. Een heerlijke kinderserie die zeker niet verveeld, want je kan de afleveringen keer op keer zien. Je ontdekt zelfs nog nieuwe details die in de afleveringen zijn verwerkt. Naast acht afleveringen bevat de DVD nog acht kerst-knutselvellen, leuk om na het kijken te gaan knutselen.

 DVD

29/11/2017

Entertainment One Benelux

Breedbeeld 16:9 1080i

Dolby Digital 5.1: Nederlands

Nederlands

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.