Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence
07/08/2015

Prijsvraag A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence

Prijsvraag A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence

Wil jij de DVD de Zweedse komedie A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

De titel van deze film is geïnspireerd door een schilderij, noem de titel van dit schilderij en de schilder.

Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD van deze leuke en ontroerende film. Mede mogelijk gemaakt door Lumière. 


 
  Pigeon
 
Zeven jaar na 'You, the Living' komt Roy Andersson, de koning van de absurde Zweedse humor, eindelijk met een nieuwe film. Een film die door Andersson zelf werd aangekondigd als een tragische komedie over ons allen. Holger Andersson en Nisse Vestblom geven in A Pigeon Sat on a Brach Reflecting of Existence gestalte aan twee melancholische verkopers van fopartikelen. Door hun ogen krijgen we inzicht in de chaotische wereld van het heden, het verleden en de toekomst. Een wereld vol dromen en fantasieën.
 
A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence is nu verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.