Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag A Quiet Place Part II
25/06/2021

Prijsvraag A Quiet Place Part II

Prijsvraag A Quiet Place Part II

Wil jij graag genieten van warme voeten op een rustige plek? Doe dan mee met deze prijsvraag en win een paar A Quiet Place Part II sokken! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Welke scene met een voertuig daarin, maakte een grote indruk op actrice Emily Blunt, niet alleen op de set, maar ook even in haar echte leven. Benoem deze scene. 
 
Onder de goede inzenders verloten we 4 paar sokken van A Quiet Place Part II. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures International.


Quiet Place 2
 
A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.
 
A Quiet Place Part II is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen.