Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Acquitted
07/08/2015

Prijsvraag Acquitted

Prijsvraag Acquitted

Wil jij de DVD of Blu-ray van de nieuwe Noorse serie Acquitted winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Actrice Lena Endre speelt in deze serie de rol van Eva Hansteen, maar is ook te zien in een bekende Zweedse-trilogie, noem de drie titels van dit drieluik.

Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD en 1 Blu-ray box van deze spannende serie. Mede mogelijk gemaakt door Lumière. 


 
  Acquitted
 
Aksel Borgen wordt op 18-jarige leeftijd vrijgesproken van de moord op zijn vriendin Karine. Het misdrijf blijft onopgelost en om te ontsnappen aan de beschuldigende blikken vertrekt hij naar Azië. Twintig jaar later keert hij als succesvol zakenman terug naar Noorwegen om het noodlijdende energiebedrijf, dat het hart van zijn thuisstad vormt, te redden van faillissement. De wonden zijn echter nooit geheeld. Ondanks zijn vrijspraak is men nog altijd niet overtuigd van zijn onschuld.
 
Acquitted is nu verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.