Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Archenemy
19/01/2021

Prijsvraag Archenemy

Prijsvraag Archenemy

Wil jij graag thuis op de bank genieten van de actiefilm Archenemy? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Voor de rol van Max Fist was in eerste instantie een andere acteur in gedachte, wie was dat?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Archenemy. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers. 


Archenemy
 
Max Fist, is een superheld uit een andere dimensie die per ongeluk op aarde terecht komt waar zijn superkrachten niet meer werken. Niemand gelooft zijn verhaal tot hij Hamster ontmoet, een lokale tiener. Samen gaan ze de strijd aan met enkele drugsbendes en hun baas genaamd de Manager.
Geregisseerd door Adam Egypt Mortimer met Joe Manganiello, Skylan Brooks en Zolee Griggs.
 
Archenemy is vanaf 20 januari 2021 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray in de (web)winkels.