Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Avengers: Age of Ultron
18/09/2015

Prijsvraag Avengers: Age of Ultron

Prijsvraag Avengers: Age of Ultron

Wil jij een waanzinnig Blu-ray pakket winnen van The Avengers: Age of Ultron?Beantwoord dan vliegensvlug de volgende vraag:

Regisseur Joss Whedon begon zijn regiedebuut bij met een sciencefiction tv-serie in 2002 en een bioscoopfilm in 2005. Noem de titels van deze sciencefiction serie en film.

Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray pakket van Avengers: Age of Ultron. Hierin zit1x de Blu-ray van de film, een t-shirt en een iPhone 5/5s hoesje. Mede mogelijk gemaakt door The Walt Disney Company Benelux. 


 
  Avengers
 
Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt. Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.
 
Avengers: Age of Ultron is vanaf 30 september verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.