Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Black Sea
21/10/2015

Prijsvraag Black Sea

Prijsvraag Black Sea

Wil jij de DVD van Black Sea winnen?Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteur Jude Law speelt de hoofdrol in deze spannende film. Hij heeft hiervoor een aantal dagen als voorbereiding op zijn rol doorgebracht op een Britse onderzeeër, hoeveel dagen zat hij daar aan boord?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD van Black Sea. Mede mogelijk gemaakt door Cineart en Twinpics. 


 
  Black Sea
 
Black Sea is een film van  Oscar(r)winnend-regisseur Kevin Macdonald (The Last King of Scotland, Touching The Void) met Jude Law in de hoofdrol. De ontslagen kapitein Robinson (Jude Law) gaat met een onderzeeboot op zoek naar nazi-goud in de Zwarte Zee. Het wantrouwen onder zijn bemanning is groot, maar de hoop op rijkdom groter. Als ze hun doel lijken te bereiken is er geen weg meer terug. Juist dan blijkt dat Robinson de verkeerde mensen heeft vertrouwd.
 
Black Sea is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.