Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Blood & Money
24/11/2020

Prijsvraag Blood & Money

Prijsvraag Blood & Money

Wil jij graag thuis op de bank genieten van een de actiethriller Blood & Money? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Wat is eigenlijk de originele titel van deze film?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Blood & Money. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Blood Money
 
Besneeuwd bosgebied in Noord-Maine. Tijdens het jagen ontdekt Jim een dode vrouw en een tas vol geld. Hij maakt geen melding en is van plan het geld te houden. Maar dan komt hij de criminelen tegen die op zoek zijn naar het geld van hun casinoroof. Vanaf dat moment beginnen de zaken uit de hand te lopen en ontstaat er een kat-en-muisspel. In het grimmige en ijskoude landschap ontstaat een test van wilskracht en overleving voor zowel jager als prooi. 
 
Blood & Money is vanaf woensdag 25 november 2020 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray in de (web)winkels.