Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag De noodkreet in de fles
22/08/2016

Prijsvraag De noodkreet in de fles

Prijsvraag De noodkreet in de fles

Wil jij vrijkaarten en het laatst verschenen boek uit de bekende reeks ‘Serie Q’ winnen van de nieuwe Deense thriller De noodkreet in de fles?Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Dit is alweer het derde verfilmde boek van de populaire reeks ‘Serie Q’. Noem de  de titels van de vorige twee films.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1x2 vrijkaarten voor De noodkreet in de fles en het boek. Mede mogelijk gemaakt door Lumiere. 


 
  De noodkreet in de fles
 
Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de boodschap te ontcijferen. Het briefje is een 8 jaar oude noodkreet van een jongetje in gevangenschap. Op hetzelfde moment verdwijnen er twee kinderen, Samuel en zijn zus Magdalena, uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Inspecteur Mørck en zijn team ontdekken een connectie tussen de twee zaken. Ze slagen erin de gemeenschap te infiltreren en raken op het spoor van een barbaarse man die al meerdere ontvoeringen van kinderen van religieuze ouders op zijn geweten heeft. Als de tijd voor de ontvoerde kinderen begint te dringen beseft de cynische Carl Mørck dat het geloof dicht bij leven en dood staat.
 
De noodkreet in de fles is vanaf 25 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.