Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Follow the Money 2
22/12/2016

Prijsvraag Follow the Money 2

Prijsvraag Follow the Money 2

Wil jij de spannende Deense drama-thriller serie Follow the Money seizoen 1 en 2 winnen?Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De titel van Follow the Money is eigenlijk niet de letterlijke vertaling vanuit de Deense titel. Wat is de Engelse vertaling van de originele Deense titel van de serie? Noem deze en win het 1e en 2e seizoen op DVD!
 
Onder de goede inzenders verloten we 1x de DVD box van Follow the Money seizoen 1 en 2 samen. Mede mogelijk gemaakt door Lumiere. 


 
  Follow the Money
 
Inspecteur Mads stuit op een nieuwe oplichtingszaak die al snel enorme proporties aanneemt. Mr. Christensen neemt contact op met Claudia en biedt haar een nieuwe kans. Zij probeert echter op haar manier terug aan de top te komen, en is daarbij vastberaden om Christensen deze keer te slim af te zijn. Al snel raken de hoofdrolspelers opnieuw verstrikt in een web van financiële en juridische leugens en intriges. Hebzucht en machtswellust worden nog verder uitgediept. Wie zal deze keer het machtsspel winnen? De inzet is hoger dan ooit.
 
Follow the Money 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.