Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Julieta
14/12/2016

Prijsvraag Julieta

Prijsvraag Julieta

Wil jij de DVD of Blu-ray van de Spaanse Oscarinzending Julieta winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Deze film is gebaseerd op een drietal korte verhalen afkomstig uit een boek van schrijfster Alice Munro, noem deze drie verhalen en de titel van het boek.

Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD’s en 2 Blu-rays van deze mooie en ontroerende film. Mede mogelijk gemaakt door Twin Pics. 


 
  Julieta
 
Julieta woont samen met haar dochter in Madrid en heeft net haar man verloren. De verdrietige periode waar Julieta en haar dochter doorheengaan drijft de twee uit elkaar. Haar dochter, Antía die onlangs achttien jaar is geworden, besluit zonder enige uitleg weg te lopen. Julieta doet er alles aan haar dochter te vinden, maar het enige wat ze ontdekt is hoe weinig ze van haar eigen dochter afweet. Julieta gaat over schuld en de vraag wat mensen ertoe leidt degene van wie ze houden te verlaten.
 
Julieta is vanaf 16 december verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.