Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Love & Friendship
31/10/2016

Prijsvraag Love & Friendship

Prijsvraag Love & Friendship

Wil jij de DVD of Blu-ray van het kostuumdrama Love & Friendship winnen? Beantwoord dan de volgende vragen:

De hoofdpersonage uit deze film is gespeeld door Kate Beckinsale en is gebaseerd op het eerste boek dat Jane Austin en verscheen in 1871. Wat is de titel van dat boek? En binnen hoeveel dagen is deze film opgenomen?

Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD’s en 2 Blu-rays van deze mooie film. Mede mogelijk gemaakt door Twin Pics.


 
  Love & Friendship
 
Engeland, eind van 18e eeuw. De jonge weduwe Lady Susan trekt tijdelijk in bij haar schoonzus. Samen met haar Amerikaanse hartsvriendin Alicia bekokstooft ze sluwe plannetjes om zichzelf en haar dochter aan een echtgenoot te helpen. De mannen in haar leven blijven blind voor haar doortrapte gedrag.

Love & Friendship
 is vanaf 4 november verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.