Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag No Escape
21/10/2015

Prijsvraag No Escape

Prijsvraag No Escape

Zin in een spannend bioscoopavondje? Doe dan mee met deze prijsvraag en win 1x2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm No Escape. En geef antwoord op de volgende vraag:
 
De personage van Owen Wilson werkt in de film voor het bedrijf Cardiff. Dit bedrijf is ook al eerder gebruikt in een tv-serie, noem de naam van deze serie.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1x2 vrijkaarten voor de film No Escape. Mede mogelijk gemaakt door The Walt Disney Company Benelux.


 
  No Escape
 
De aangrijpende thriller No Escape draait om de Amerikaanse zakenman Jack Dwyer (Owen Wilson) die vanwege zijn in het slop geraakte carrière met zijn gezin naar Zuidoost-Azie verhuist. Het gezin komt onverwacht in het midden van een gewelddadige politieke opstand terecht wanneer de stad wordt aangevallen door genadeloze rebellen. Als buitenlanders zijn ze een gemakkelijk herkenbaar doelwit en het vinden van een veilige vluchtweg lijkt onmogelijk. Hun enige houvast is de excentrieke Engelse expat Hammond (Pierce Brosnan) die met zijn jarenlange ervaring in de tropisch broeierige regio het gezin door de levensgevaarlijke chaos probeert te loodsen
 
No Escape draait vanaf donderdag 29 oktober in de Nederlandse bioscopen.