Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Oogappels seizoen 3
21/06/2021

Prijsvraag Oogappels seizoen 3

Prijsvraag Oogappels seizoen 3

Wil jij graag thuis genieten op de bank van het succesvolle televisiedrama Oogappels seizoen 3? Doe dan mee met deze prijsvraag en win deze serie op DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteur Maas Bronkhuyzen en actrice Bracha van Doesburgh spelen in de serie moeder en zoon. Dit is niet de eerste keer dat ze samenspelen, in welke film zijn ze ook te zien als moeder en zoon? Noem de titel!
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD’s van de serie Oogappels seizoen 3. Mede mogelijk gemaakt door Just Entertainment.


Oogappels
 
De serie Oogappels gaat onder andere over de puberteit en hoe verschillende gezinnen hiermee omgaan. De serie draait om vier gezinnen, waarvan de kinderen (de "oogappeltjes") allemaal bij elkaar op school zitten. Iedereen heeft z'n eigen problemen en alle ouders gaan er op hun eigen manier mee om. Maar bij elk kind wordt de lat wel erg hoog gelegd...En dat gaat natuurlijk weleens mis. Oogappels seizoen 3 is vanaf 22 juni 2021 verkrijgbaar op DVD.