Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Prins
16/06/2015

Prijsvraag Prins

Prijsvraag Prins

Wil jij naar de nieuwe Nederlandse speelfilm Prins? Of naar de afterparty tijdens de première van deze film, op 18 juni? Beantwoord dan deze vraag en wie weet zit je binnenkort met z’n tweetjes in de bioscoop of dans je samen op 18 juni met de cast en crew!

Actrice Sigrid ten Napel speelt één van de hoofdpersonen in deze film, maar is ook bekend van een misdaad televisieserie. Noem de titel van deze serie.

Onder de goede inzenders verloten we 2 bioscoopkaarten en 2 gastenlijst plekken voor de afterparty in de Tolhuistuin in Amsterdam op donderdag 18 juni aanstaande om 22.00 uur, die beschikbaar zijn gesteld door Just Film Distribution. Geef ook duidelijk aan of je aanstaande donderdag naar de afterparty wilt gaan!


 
  Prins
 
Prins vertelt het duistere verhaal van Ayoub die tot over zijn oren verliefd is op Laura. Helaas is Laura al bezet. Terwijl hij op verschillende manieren probeert haar hart te veroveren, komt hij Kalpa tegen – een zware crimineel met een paarse Lamborghini Diablo. Door Kalpa’s invloed begint Ayoubs wereld uit elkaar te vallen: zijn vrienden vermijden hem, zijn moeder zet hem het huis uit en zijn zus wil hem niet meer zien. Zijn vader is vanwege ernstige drugsproblemen niet in staat hem te helpen. Ayoub moet een man worden om zijn problemen op te kunnen lossen en uiteindelijk komt hij voor de ultieme keuze te staan: de liefde of de criminaliteit.

Prins
draait vanaf donderdag 25 juni in de bioscoop.