Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Schneider vs Bax
20/05/2015

Prijsvraag Schneider vs Bax

Prijsvraag Schneider vs Bax

Win een prijzenpakket bestaande uit een DVD van Borgman en een notitieboekje van Schneider vs. Bax! Om dit vette pakket te winnen moet je antwoord geven op de volgende vraag.
 
Naast Alex van Warmerdam zien we een aantal andere acteurs die ook in zijn vorige film Borgman gespeeld hebben, weet jij er vier te noemen?
 
Onder de goede inzenders verloten we twee pakketten met een DVD en een puik notitieboekje, die mede mogelijk gemaakt zijn door Cinéart. 


 
  Schneider vs Bax
 
Schneider, een huurmoordenaar, wordt gebeld door Mertens. Hij heeft een spoedopdracht voor hem, maar hij weigert. Het is zijn verjaardag en heeft zijn vrouw Lucy beloofd te helpen met het voorbereiden van het diner dat hij vanavond geeft. Mertens benadrukt dat het belangrijk is en dat het vandaag moet gebeuren. “Het gaat om Ramon Bax, een schrijver. Hij woont alleen aan de rand van een afgelegen meer. Het is een makkelijke klus, met een beetje geluk ben je voor de middag weer thuis.” Met tegenzin gaat Schneider akkoord, maar de makkelijke klus blijkt een gecompliceerde.
 
Schneider vs. Bax draait vanaf donderdag 28 mei in de Nederlandse bioscopen.