Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Shaun het Schaap
07/08/2015

Prijsvraag Shaun het Schaap

Prijsvraag Shaun het Schaap

Wil jij een DVD- of Blu-raypakket winnen van Shaun het Schaap?Beantwoord dan de volgende vraag:

Deze animatiefilm is zeer complex doordat het kleipoppetjes zijn, met hoeveel animators hebben ze deze film gemaakt? En hoeveel seconden aan filmbeeld maakten zij elke dag?

Onder de goede inzenders verloten we 1 DVD- en 1 Blu-raypakket met daarin zeer leuke prijzen, als de film, een Shaun-rugtasje, Shaun-broodtrommel
 en twee Stickervellen van Shaun. Dat wil jij toch ook winnen! Mede mogelijk gemaakt door Lumière. 


 
  Shaun
 
Shaun is 's werelds bekendste schaap en weet televisiekijkers in al meer dan 170 landen te vermaken. Shauns kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.
 
Shaun het Schaap is nu verkrijgbaar in de winkel en via de bekende webwinkels.