Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag The Diary of a Teenage Girl
03/08/2015

Prijsvraag The Diary of a Teenage Girl

Prijsvraag The Diary of a Teenage Girl

Wil jij kaarten van de nieuwe speelfilm The Diary of a Teenage Girl en een kekke tote-bag winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Acteurs Anthony Williams en Quinn Nagle zaten beiden op dezelfde school, wat was de naam van deze school?

Onder de goede inzenders verloten we 2 bioscoopkaarten en een kekke tas van de film. Mede mogelijk gemaakt door Lumière. 


 
  Taken 3
 
San Francisco tijdens de swingende jaren ’70. De parken zitten vol met hippies en drugs is overal te verkrijgen. De vijftienjarige Minnie verkent haar onzekerheden en beproevingen door middel van expressieve tekeningen en vertrouwt haar gedachten toe aan een taperecorder. Op een avond alleen met haar moeders vriend, wordt ze voor het eerst geconfronteerd met haar ontluikende seksualiteit. Ze verliest alle controle en is even gelukkig als verward. Is het enkel lust of echte liefde?

The Diary of a Teenage Girl
draait vanaf donderdag 8 augustus in de bioscoop.