Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag The Personal History of David Copperfield
19/01/2021

Prijsvraag The Personal History of David Copperfield

Prijsvraag The Personal History of David Copperfield

Wil jij graag thuis op de bank genieten van de drama-komedie The Personal History of David Copperfield? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD! Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Actrice Morfydd Clark speelt in deze film twee rollen, noem de namen van de personages.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Personal History of David Copperfield. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers. 


David Copperfield
 
The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd. The Personal History of David Copperfield is zowel tragisch als hilarisch en wordt kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci (Death of Stalin). 
 
The Personal History of David Copperfield is vanaf 20 januari 2021 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray in de (web)winkels.