Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag The Rental
04/01/2021

Prijsvraag The Rental

Prijsvraag The Rental

Wil jij graag thuis op de bank griezelen van de thriller The Rental? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Dit is het regiedebuut van acteur Dave Franco, noem twee films waarin hij te zien is.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Rental. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


The Rental
 
Twee jonge koppels trekken voor een weekendje naar een schijnbaar perfect huisje dat ze online hebben geboekt. Wat begint als een gezellig, feestelijk weekend slaat al snel om in een aaneenschakeling van sinistere gebeurtenissen. Stukje bij beetje komt het viertal tot het inzicht dat ze niet zo alleen zijn als eerder gedacht. The Rental is het huiveringwekkende regiedebuut van Dave Franco. De hoofdrollen worden vertolkt door Alison Brie, Dan Stevens, Sheila Vand en Jeremy Allen White.