Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag The Secret Garden
23/12/2020

Prijsvraag The Secret Garden

Prijsvraag The Secret Garden

Wil jij graag thuis op de bank genieten van de fantasievolle familiefilm The Secret Garden? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteurs Colin Firth en Julie Walters hebben al eens eerder samengewerkt in twee films, noem de titels.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film The Secret Garden. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Secret Garden
 
Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox (Dixie Egerickx) overlijden, wordt ze naar haar oom (Colin Firth) in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. De film, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Frances Hodgson Burnett, is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington.