Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Prijsvraag Unhinged
22/12/2020

Prijsvraag Unhinged

Prijsvraag Unhinged

Wil jij graag thuis op de bank genieten van een de spannende thriller Unhinged? Doe dan mee met deze prijsvraag en deze film op Blu-ray of DVD!Wil je kans maken, beantwoord dan de volgende vraag:
 
In de trailer van de film klinkt een bekend nummer van Nirvana, noem de titel en het album waar dit op staat.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray en 1 DVD van de film Unhinged. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers.


Unhinged
 
Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Niks ongewoons in Los Angeles, waar gefrustreerde bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het verkeer muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.
 
Unhinged is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray in de (web)winkels.