Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win de filmeditie van het boek Victoria and Abdul!
26/09/2017

Win de filmeditie van het boek Victoria and Abdul!

Win de filmeditie van het boek Victoria and Abdul!

Wil jij kans maken op de filmeditie van het boek Victoria & Abdul? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Actrice Judi Dench heeft al eerder de rol van Koningin Victoria gespeeld, noem de titel van deze film en het jaartal wanneer deze was uitgebracht.
 
Onder de goede inzenders verloten we 2 boeken van de filmeditie Victoria & Abdul mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
  Victoria Abdul
 
Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen’s Closest Confidant van Shrabani Basu.
 
Victoria & Abdul is nu te zien in de bioscoop.