Horny House of Horror (2010)
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à...
Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.Door E. Frog
24/08/2011

Skyline (2010)

Skyline (2010)

Colin Strause, Greg Strause
Eric Balfour, Scottie Thompson, David Zayas, Donald Faison, Brittany Daniel, Crystal Reed, Neil Hopkins, J. Paul Boehmer, Tanya Newbould, Pam Levin, Phet Mahathongdy, Tony...
Zie meer details
Jarrod is met zijn vriendin naar LA gevlogen om er de verjaardag van zijn vriend Terry te vieren. Het wordt voorlopig hun laatste party want als ze ’s morgens wakker worden hangt de lucht vol gigantische ruimteschepen die iedereen opzuigen. Een strijd om te overleven begint!


Al is er een duidelijke vooruitgang te merken ten opzichte van de gebroeders Strause hun debuut(AVP Requiem), je kan Skyline nog steeds geen goeie film noemen. Met een wankel script, non-performances en ideëen voornamelijk gepikt uit Independence Day en middelmatige videogames, is de film op zijn best bekijkbaar. Als het beste stukje uit de film een 60 seconden durend moment is waar geen acteur aan te pas komt en volledig bestaat uit pixels, weet je wel hoe laat het is. Eenmalige rental. 
 
Plaats uw reactie

Darko op 25/08/2011
Eénzaam en alleen blijf ik op men eilandje zitten, het eilandje van mensen die Skyline wel een degelijke film vonden...:-)
E. op 26/08/2011
Wat vond je er dan zo goed aan?
Darko op 26/08/2011
Ik vond de Aliens en hun ships er best goed uit zien. Ik vond het een pluspunt dat enkele personages zich willen ingraven ipv te vluchten. Hierdoor blijven we lang op dezelfde locatie, een pluspunt volgens mij.
Veel vragen en weinig antwoorden, op die manier is het altijd leuk om zelf bij te fantaseren...
Maar ik vond ook niet alles goed hé...zo vond ik het rapperpersonage een verschrikkelijk slecht idee. Ook de openingsscène die zich tijdens de eerste aanval afspeelt is totaal overbodig, het had allemaal gerust chronologisch gebracht mogen worden.
megling op 26/08/2011
Ik vond het best ook wel een leuk filmpje, alleen vond ik het einde er een beetje over en er was 1 acteur waar ik me dood aan ergerde...
Grushkov op 27/08/2011
Ik blijf er ook bij, dat het een totaal van de pot gerukt film is, waar we geen beetje uitleg krijgen, over het hoe en waarom. Je kan je natuurlijk wel blind staren op de technologie van de Strause broertjes, maar verder gaat het zeker niet.
Azuul op 28/08/2011
yup, een showcase voor hun firma Hydraulx
E. op 31/08/2011
Gemaakt met de overschotjes van Battle Los Angeles.
marc op 08/10/2011
skyline vond ik een goed verhaal hebben. Beter minder actie en beter verhaal dan battle los angeles die te amerikaans is.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...