Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Slender Man prijzen!
23/08/2018

Win Slender Man prijzen!

Win Slender Man prijzen!

Wil jij een gruwelijk prijzenpakket van Slender Man winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
De bedenker van Slender Man is Eric Knudsen, maar gebruikt ook een schrijvers naam, noem deze naam.
 
Onder de goede inzenders verloten we drie prijzenpakketten met daarin een zaklamp, een fanny pak en een koptelefoon. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


 
 
Slender Man

In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist raakt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.
 
Slender Manis geregisseerd door Sylvain White.
 Scenario door: David Birke,
 Productie door: Bradley J. Fischer, James Vanderbilt, William Sherak, Robyn Meisinger en Sarah Snow. 
 
Slender Man draait nu in de bioscoop. 
www.facebook.com/SlenderManNL
#SlenderManNL