Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Terug Naar de Kust, driemaal op Blu-ray!
14/03/2010

Terug Naar de Kust, driemaal op Blu-ray!

Terug Naar de Kust, driemaal op Blu-ray!

Komt een vrouw bij de dokter was niet de enige Nederlandse film die vorig jaar de bioscoop aandeed. Een andere Komt een vrouw bij de dokter variant met vreemdgaande mannen was Terug Naar de Kust.  De eerste film van Will Koopman (o.a. Gooische Vrouwen) met Linda de Mol als slachtoffer en Daan Schuurmans als man met het rondslingerende lid.


Maar daarmee hebben we de overeenkomsten wel gehad, gezien Terug Naar de Kust naar het gelijknamige boek van Saskia Noort een ouderwetse whodunnit is. Eentje met Linda de Mol als zangeres Maria met haar twee kinderen die na een bezoekje aan een abortuskliniek inclusief paniekaanval wordt getrakteerd op fantasievolle dreigementen. Om haar onbekende dreiger het wat lastiger te maken en op aanraden van de dienstdoende lamlendige agent (Pierre Bokma) trekt Maria een tijdje in bij haar zus in het ouderlijke huis aan de kust. Daar hoopt ze de storm uit te kunnen zitten...

Namens E1 Entertainment mogen wij 3 Blu-ray schijven vergeven van de film die vanaf 10 maart in de winkels ligt. Stuurt u ons een reactie en wij nemen u mee in de goudeerlijke loting. Succes!