Horny House of Horror (2010)
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à...
Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.Door E. Frog
23/01/2012

The Countess X (1976)

The Countess X (1976)

Jean Rollin
Rachel Mhas, Jean-Pierre Bouyxou, Jackie Dartois, Alban Ceray, Cyril Val, Catherine Castel, Karine Gambier, Sandrine Pernelle, Patrice Marranzano, Guy Royer, Carole Gire,...
Zie meer details
Pain is so close to pleasure, een waarheid als een koe als het gaat om het werk van Jean Rollin. De Franse regisseur stond namelijk bekend om zijn low budget erotische horrorfilms. 


Langs de ene kant waren ze lekker pikant en langs de andere kant gaven ze de horrorfreak ook meer dan waar voor zijn geld. Het is een combinatie waar weinigen meester in zijn, maar Rollin was er zeker 1 van. Hij maakte echter ook veel X-rated films onder het pseudoniem Michel Gentil, zoals deze The Countess X, waarin een dievegge onder een voorwendsel rijke gasten naar een chateau lokt om hun daar tijdens een orgie van hun juwelen te ontdoen.  
 
Misschien dat hij ook bekijkbare adult movies heeft gedraaid, maar dit is alvast troep. Het belachelijk en flinterdun verhaal doet enkel dienst om wat mensen te laten zien die open en bloot “the nasty” aan het doen zijn, de dialoog is zo idioot dat het de lijnen uit Knackig und Spritzgeil 2 tot Shakespeariaanse hoogten verheft, en is het gebracht zonder een greintje aan stijl(sommige shots zijn ronduit lelijk) Misschien dat het vroeger anders was, maar in 2012 heeft het zijn vermogen om te prikkelen volledig verloren. En zelfs voor Jean Rollin fanaten of verzamelaars van seventies erotica is dit een twijfelachtige aankoop wegens een draak van een print en geluid dat best wel eens een remastering kan gebruiken. Al zal de vraag daar vermoedelijk niet erg groot voor zijn. 
Gelukkig is het door de redelijk korte speelduur snel voorbij, toch zal niet iedereen het laatste cumshot halen wegens al lang in slaap gedommeld. Deze is enkel voor connaisseurs van laag allooi porno.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...