Horny House of Horror (2010)
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à...
Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.04/08/2011

The Crow Graphic Novel

The Crow Graphic Novel

Wanneer de verloofde van James O'Barr door een dronken chauffeur om het leven wordt gebracht, begint de man in 1981 al zijn woede en verdriet van hem af te tekenen. Dit resulteerde in één van de meest visueel krachtige graphic novels ooit.
 
Eric en zijn verloofde Shelly krijgen autopech op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats wanneer ze kort daarna geconfronteerd worden met een bende criminelen. Een van hen jaagt Eric een kogel door het hoofd maar hij blijkt niet onmiddellijk te sterven en is zo gedoemd om verlamd toe te kijken hoe de bende Shelly in elkaar slaat en verkracht, zelfs nadat ze haar om het leven brengen. Eric wordt terug tot leven gewekt door de krachten van een kraai die hem de kans geeft om wraak te nemen al blijkt die met momenten ook als kwelduivel te fungeren.
 
Mijn persoonlijke nummer één als het over graphic novels gaat. The Crow hanteert een zware emotionele en poëtische beeldtaal, volgestouwd met muzikale referenties die hand in hand gaan met de prachtige illustraties. De immer engelachtige en zachte facetten die O'Barr aan Shelly's personage gaf, geeft je een glimp van het immense verdriet en de liefde voor zijn verloofde.
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...