Horny House of Horror (2010)
Met bijna altijd dezelfde thema's, iedere keer wat minder originaliteit en dikwijls dezelfde gezichten bij cast en crew -en dat aan een tempo van 2 à...
Last Action Hero
Ten tijde van zijn release bestempeld als peperdure, volledig achterhaalde en uit zijn voegen gebarsten blockbuster. Maar was dat niet de bedoeling? 
Golden Boy (1995)
De jonge Kintaro geeft de brui aan zijn studies en besluit om ervaring op te doen in de “echte” wereld. Zodoende doorkruist hij Japan op zijn...
The Last Harbor (2010)
Kwaliteit van het onderste videoschap.
Professor Layton and the Eternal Diva (2009)
Na de games is de professor nu ook raadsels aan het oplossen op DVD.Door E. Frog
25/09/2011

The Shock Labyrinth 3D (2009)

The Shock Labyrinth 3D (2009)

Takashi Shimizu
Yûya Yagira, Ai Maeda, Ryo Katsuji, Suzuki Matsuo, Shôichirô Masumoto, Misako Renbutsu, Erina Mizuno
Zie meer details
Een groepje kinderen is op bezoek in een pretpark en gaat stiekem een kijkje nemen in een afgesloten spookhuis. Hun avontuurtje wordt pas echt griezelig wanneer een van de meisjes in het gezelschap plots het donker wordt ingetrokken en verdwijnt.
Er is geen enkel spoor of aanknooppunt te vinden, tot er 10 jaar later een jonge vrouw opduikt die beweert hun vriendin te zijn en al die tijd gevangen heeft gezeten.
Shock Labyrinth heeft een gegeven waarmee Stephen King een nieuwe klassieker zou kunnen schrijven, maar wordt hier door een van de (ex)grootmeesters van de moderne Japanse horror, mishandelt tot een dromerig en traag horrorvehikel dat, in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, geen enkele shock bevat. En hoe minder gezegd over de abominabele acteurs en lelijke videolook, hoe beter. Het is maar al te duidelijk dat de 3D gimmick hier de enige bestaansreden is. 

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.


Wie wint er?

Zelfs de Frog Bros. moeten zich verdedigen tegen spambots met
een anti-spamvraag. Beide antwoorden zijn trouwens goed...