Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
22/02/2021

The War with Grandpa

In de hilarische komedie The War with Grandpa van regisseur Tim Hill zien we hoe Ed (Robert de Niro) het op moet nemen tegen zijn kleinzoon Peter (Oakes Fegley). Nu opa Ed bij hun in huis komt te wonen krijgt hij de kamer van Peter, maar dat loopt uit op een oorlog tussen de twee. Sally (Uma Thurman) en Arthur (Rob Riggle) zien de komst van opa met veel plezier en hebben niet in de gaten dat Peter hier helemaal niet blij mee is. Dit levert een hilarisch verhaal op met veel leuke en vooral ingenieuze aanvallen van zowel Ed als Peter. Gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Robert Kimmel Smith.
Ed heeft nog steeds moeite met het verlies van zijn vrouw. Het lukt hem niet meer zo goed om voor zichzelf te zorgen. Dan besluit zijn dochter Sally om hem maar bij hun in huis te nemen. Hun dochters Mia (Laura Marano) en Jennifer (Poppy Gagnon) zien dat helemaal zitten. Vooral de jongste, Jennifer is gek op opa en houdt erg van de feestdagen. Voor Peter zal dit minder fijn uitpakken, want hij zal zijn kamer moeten afstaan aan de oudeheer. Dit vertelt hij aan zijn beste vrienden en die zeggen dat hij voor zichzelf op moet komen en de strijd aan moet gaan met opa. Om zo zijn kamer terug te krijgen. Peter besluit om dat te gaan doen en schrijft een brief waarin hij de oorlog aan opa heeft verklaard.
 
Lachen
Het is een tijdje geleden dat er weer eens flink gelachen wordt bij het zien van een komedie. En dan ook nog eens een komedie met Robert de Niro, Uma Thurman en Christopher Walken. Regisseur Tim Hill heeft met dit verhaal in een heel komisch jasje gegoten. Goede humor wordt afgewisseld door slim oorlogsspel. En dat ook nog eens met een topcast. Niet alleen Robert de Niro, Uma Thurman, Rob Riggle en Christopher Walken zorgen voor zeer originele en lachwekkende scenes. Ze passen gewoon bij elkaar. Heerlijk om te zien. De jonge cast, met het trio Oakes Fegley, Laura Marano en Poppy Gagnon spelen zeer overtuigend. Zij zorgen voor een hele goede chemie met de oudere acteurs. Er ontstaan scenes die je gewoon laten huilen van het lachen. 
 
Zo zie je dat Robert de Niro en Christopher Walken het acteren nog steeds niet zat zijn. Ze schitteren zelfs in de komedie. Het zet echt een brede glimlach op je gezicht als je hierna kijkt. Ok, af en toe is het wel iets over de top en heel Amerikaans, maar het voelt goed. Een echte komedie die doet wat het hoort te doen, je laten schateren van het lachen. Niet alleen voor jeugdige kijkers, maar ook voor volwassenen. Helemaal in deze bizarre tijden kan je wel wat gelach en humor gebruiken. Tja, ga deze film maar gewoon kijken en laat de zon maar in je kamer schijnen met deze goede komedie. Naast de film bevat de Blu-ray helaas geen extra’s. The War with Grandpa is vanaf 24 februari 2021 verkrijgbaar via de (web)winkels.


Blu-ray

24/02/2021

WW Entertainment

Breedbeeld 16:9, 1080p

DTS-HD Master Audio 5.1, Engels en Frans

Nederlands, Engels, Frans

Plaats uw reactie

mmbn123 op 26/02/2021

Купить игры +на xbox +one ключи активации Ключевая игровая цель в игре SIMS 4 – сыграть жизненную ситуацию. + https://plati.market/itm/bioshock-the-collection-us-xbox-live/2964469
ключи игр xbox +one купить+ https://plati.market/itm/3047879
xbox +one игры купить +в россии+ https://plati.market/itm/mad-max-doroga-jarosti-xbox-one-key-rus-podarok/3002871
FIFA 20 XBOX ONE Ключ / Цифр код + подарок
? Grand Theft Auto V / GTA 5 XBOX ONE Цифровой Ключ ??
Mafia Definitive Edition XBOX CD KEY
Watch Dogs 2 - Xbox Live Key - +подарок
HITMAN 2
BATTLEFIELD V? +подарок
The Crew 2 ?? XBOX/PC+present
Diablo III: Eternal Collection Xbox One
Гоночная игра с рулевым симулятором
Cities: Skylines - Xbox One Edition
?Assassin?s Creed Одиссея XBOX ключ +подарок ??
Bioshock - The Collection US XBOX LIVE
Thief XBOX ONE Цифровой ключ
The Division 2 - Warlords of New York - Дополнение
Call of Duty: Infinite Warfare - XBOX
DARK SOULS™ III Xbox
MORTAL KOMBAT 11 XBOX ONE X/S
STAR WARS Jedi: Fallen Order Key
Jameszes op 26/02/2021

trump china kim jong unchannelnewsasia

terrorist attack
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.