Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 
27/07/2019

What Men Want

In de romantische komedie What Men Want zien we de hard werkende Ali Davis (Taraji P. Henson) die voor een reclame bureau gespecialiseerd in sporters de kans in promotie. Alleen wanneer deze kans aan haar voorbij gaat zal ze eens flink los gaan tijdens een vrijgezellenfeest van een vriendin.
Tijdens deze avond komt een waarzegster haar hand lezen en doet een paar voorspellingen. Alleen als ze dan eenmaal op de dansvloer een harde val maakt op haar hoofd. Vanaf dat moment kan ze elke man horen denken. En dan doet ze daar haar voordeel mee.
 
Deze film van regisseur Adam Shankman is gebaseerd op What Woman Want met Mel Gibson. Alleen deze keer is het dus aan de vrouw om mannengedachtes te horen. Met als resultaat een redelijk verhaal. Bij vlagen zitten er leuke grappen en scènes in, maar over de grote lijn is het helaas geen hoogvlieger.
 
Aangedikt
De cast doet zijn best, maar slaagt niet geheel. Actrice Taraji P. Henson speelt soms erg overdreven en de andere personages worden erg aangedikt. Dat is jammer. De voorganger met Mel Gibson was namelijk origineel en geestig. Dit zal wel de oorzaak zijn. De originaliteit is er van af. Bij vlagen komen er nog best leuke grappen voorbij.
 
Maar goed als kijker kan je je wel even vermaken met deze film als je zin hebt in een verhaal met weinig inhoud. Dat kan soms ook geen kwaad. Helemaal als de zomeravonden ondertussen ook steeds heter worden.
 
Naast de film bevat de Blu-ray nog een aantal extra's, waaronder een kijkje achter de schermen, verwijderde scenes en interviews. 


Blu-ray

24/07/2019

Universal Pictures

Breedbeeld 16:9, 1080p

Dolby Digital 5.1 Engels

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet getoond.