Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Bridge of Spies op Blu-ray
15/04/2016

Win Bridge of Spies op Blu-ray

Win Bridge of Spies op Blu-ray

De spannende thriller Bridge of Spies is nu verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Wij geven 1 Blu-ray exemplaar weg van deze film. Doe mee met de prijsvraag en kijk hem binnenkort thuis!
 
Acteur Tom Hanks en regisseur Steven Spielberg hebben al eerder samengewerkt. Noem drie film- of tv titels waarbij zij samen betrokken zijn geweest.
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 Blu-ray versie van de film Bridge of Spies. Mede mogelijk gemaakt door 20th Century Fox Home Entertainment. 


 
  Bridge of Spies
 
Bridge of Spies vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog.
 
Bridge of Spies is vanaf nu verkrijbaar in de (web)winkels.