Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win DVD pakket van James Gray regisseur The Lost City of Z
19/04/2017

Win DVD pakket van James Gray regisseur The Lost City of Z

Win DVD pakket van James Gray regisseur The Lost City of Z

Wil jij een DVD pakket winnen met daarin twee eerder verschenen films van regisseur James Gray? Beantwoord dan de volgende vraag over zijn nieuwe film The Lost City of Z:

Hoofdrolspeler Charlie Hunnam was niet de eerste keus om deze rol te spelen, welke twee andere bekende acteurs waren hiervoor in beeld geweest? Noem de namen van deze twee acteurs.

Onder de goede inzenders verloten we 2 DVD pakketten met daarin de film The Immigrant en We Own the Night. Mede mogelijk gemaakt door The Searchers. 


 
  City Z
 
Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.

Deze boekverfilming is geregisseerd door James Gray en vertelt het op waargebeurde feiten gebaseerde verhaal van een van de moedigste ontdekkingsreizigers van de 20e eeuw. De cast kent klinkende namen als Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Robert Pattinson (Cosmopolis), Tom Holland (Captain America: Civil War) en Sienna Miller (Foxcatcher). Het scenario is geschreven door David Grann en is gebaseerd op zijn gelijknamige boek De Verloren Stad Z.

The Lost City of Z
is vanaf donderdag 27 april te zien in de Nederlandse bioscopen.