Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win De noodkreet in de fles op DVD
14/12/2016

Win De noodkreet in de fles op DVD

Win De noodkreet in de fles op DVD

Wil jij de DVD van de Noorse/Deense thriller De noodkreet in de fles winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

In het openingsweekend van De Noodkreet in de fles werd een Deens record aan bezoekersaantallen sinds 2010 doorbroken. Hoeveel kaarten waren er verkocht tijdens dit weekend?

Onder de goede inzenders verloten we 1 Serie-Q DVD-pakket. Mede mogelijk gemaakt door Lumière.


 
  Noodkreet in de fles
 
Deze keer krijgen inspecteur Mørck en zijn team te maken met religieus fanatisme. Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de 8 jaar oude boodschap te ontcijferen. Tegelijkertijd verdwijnen twee kinderen uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Mørck en zijn team ontdekken een verband tussen de twee zaken en raken een misdadiger op het spoor die al meerdere kindontvoeringen op zijn naam heeft staan. De tijd dringt.