Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Happy Death Day 2U prijzen!
12/02/2019

Win Happy Death Day 2U prijzen!

Win Happy Death Day 2U prijzen!

Wil jij vette prijzen winnen van de film Happy Death Day 2U? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
In dit vervolg speelt het verhaal zich wederom af op een Universiteit, in welke plaats is dat?
 
Onder de goede inzenders verloten we drie pakketten met daarin een coole hoodie en een set Touch screen handschoenen. Mede mogelijk gemaakt door Universal Pictures.


Happy Death Day 2U
 
Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.
 
Happy Death Day 2U draait vanaf donderdag 14 februari in de Nederlandse bioscopen.