Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Hotel Transylvania 2 op Blu-ray
15/03/2016

Win Hotel Transylvania 2 op Blu-ray

Win Hotel Transylvania 2 op Blu-ray

De spannende monster en vampieren animatiefilm Hotel Transylvania 2 is onlangs op Blu-ray verschenen. Hierin gaat het verhaal over dit beroemde hotel en de speciale hotelgasten weer verder. Dracula zal het moeilijk krijg nu zijn dochter Mavis getrouwd is met Jonathan en er een kleine op komst is.
 
Wil jij kans maken op een van de drie Blu-ray versies van Hotel Transylvania 2, beantwoord dan deze kekke vraag en wie weet win jij deze film thuis!
 
Adam Sandler en Keegan-Michael Key werken voor de tweede keer samen, noem de titel van de film waar zij als eerst samen te zien waren?
 
Onder de goede inzenders verloten wij 3 Blu-ray versies van Hotel Transylvania 2, mede mogelijk gemaakt door Sony Home Entertainment.


 
  Hotel 2
 
Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in Hotel Transsylvanië 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.
 
Hotel Transyvania 2 is nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
(Hotel Transylvania2 Copyright: © 2015 Sony Pictures Animation Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved.)
 
Wil je meer weten over Sony Home Entertainement, like dan de facebookpagina.