Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 


De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Searching gadgets!
04/09/2018

Win Searching gadgets!

Win Searching gadgets!

Wil jij een cool filmpakket winnen van de film Searching? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
In hoeveel tijd is deze film opgenomen en hoelang duurde het daarna nog voordat Searchinghelemaal af was? En waar kwam dat door?
 
Onder de goede inzenders verloten we drie filmpakketten met daarin een computer muis, een webcam-blocker en een speaker. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures en Universal Pictures


 
 
Searching
Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.
 
Searching draait vanaf donderdag 6 september in de Nederlandse bioscopen.