Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Spider-Man: Homecoming superhelden prijzen!
18/07/2017

Win Spider-Man: Homecoming superhelden prijzen!

Win Spider-Man: Homecoming superhelden prijzen!

Wil jij kans maken op een filmpakket van de actieheldenfilm Spider-Man: Homecoming? Beantwoord dan de volgende vraag:
 
Acteur Tom Holland was erg jong toen hij gecast was voor de rol als Peter Parker, wat was zijn leeftijd? En noem twee andere acteurs die ook de rol van Peter Parker gespeeld hebben in voorgaande Spider-Man films.
 
Onder de goede inzenders verloten we 3 filmpakketten met daarin een hippe zonnebril met hoes en een OV-kaarthoesje. Mede mogelijk gemaakt door Sony Pictures en Universal Pictures.


 
  SpiderMan
 
Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.
 
Verder met o.a. Zendaya, Jon Favreau, Tyne Daly en Donald Glover.
 
Spider-Man: Homecoming is nu te zien in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.
www.spidermanhomecoming.nl 

www.facebook.com/SpiderManNL/