Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win Star Wars: The Force Awakens op DVD
16/04/2016

Win Star Wars: The Force Awakens op DVD

Win Star Wars: The Force Awakens op DVD

Wil jij de sciencefictionfilm Star Wars: The Force Awakens winnen? Beantwoord dan de volgende vragen:
 
Welke acteur of actrice moest huilen nadat hij/zij de film voor het eerst gezien had? Hoeveel jaar heeft zit er tussen deze film en The Return of the Jedi?
 
Onder de goede inzenders verloten we 1 exemplaar van Star Wars: The Force Awakens op DVD. Mede mogelijk gemaakt door The Walt Disney Company Benelux. 


 
  Star Wars
 
Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams verenigen hun krachten en nemen je mee terug naar ‘the Galaxy far far away’ wanneer Star Wars terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens.
 
Star Wars: The Force Awakens is vanaf nu verkrijgbaar in de (web)winkels.