Film-O-Rama Beter Beeld & Geluid, home cinema Nieuws Buis Agenda Bios Welbeschouwd Columns Film-O-Rakel Film-O-Rama Afmelden Profiel Aanmelden Registeren

 

De puike prijsvragen op een ooohverzichtelijk rijtje. Altijd overrooohmpelend, zelfs wij zijn er altijd weer overdooohnderd door, maar u kunt er wel vanuit gaan dat ze open voor iedereen zijn (registratie is niet benodigd). Reageren doet u via het reactieformulier (de reacties zijn niet zichtbaar) en vergeet u hierbij niet uw naam en adres achter te laten, zodat we weten waar de prijs heen moet. Achteraf doen wij de gegevens verdwijnen uiteraard (Hans Klok heeft ons al tonnen geboden voor deze truc...).
Win The Walk steelbook edition op Blu-ray
15/03/2016

Win The Walk steelbook edition op Blu-ray

Win The Walk steelbook edition op Blu-ray

Het adembenemende waargebeurde verhaal van koorddanser Philippe Petit is verfilmd in The Walk. En onlangs op Blu-ray verschenen.
 
Wil jij kans maken op een van de drie Blu-ray steelbook versies van The Walk, beantwoord dan deze vraag en wie weet geniet jij thuis van deze film!
 
De Franse waaghals Philippe Petit is niet alleen koorddanser, maar heeft zijn leven ook beschreven in zijn boek. Wat is de titel van dit boek?
 
Onder de goede inzenders verloten wij 3 Blu-ray steelbook versies van The Walk, mede mogelijk gemaakt door Sony Home Entertainment.


 
  The Walk
 
The Walk vertelt het spectaculaire waargebeurde verhaal van een jonge Fransman, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt). Samen met een groep enthousiaste handlangers wil Petit zijn onmogelijke en illegale plan realiseren: op enorme hoogte over een koord lopen dat gespannen is tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York. Gedreven door blinde ambitie trotseren de onverschrokken Petit en zijn team talloze obstakels, levensgevaarlijke situaties en tegenslagen om hun krankzinnige plan te laten slagen.
 
The Walk is nu verkrijgbaar in de (web)winkels.
 
(The Walk Copyright: © 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.)
 
Wil je meer weten over Sony Home Entertainement, like dan de facebookpagina.